Een maximaal gevoel van ruimte

Veranda’s van Palazzo staan bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning. Hierdoor zijn ze de perfecte èn betaalbare uitbreiding voor uw huis.

Leef het buitenleven!

U wilt vaker buiten zitten? Met het lekkere weer tijdens de lente of de nazomer, dan is een Palazzo veranda echt iets voor u. Onder de veranda zit u beschut en kunt u ‘s-avonds langer blijven zitten. Het verbindt uw woning met uw tuin. Waar u bijna het hele jaar kunt genieten van het buitenleven. Het is een duurzame investering in uw huis en tuin.

Ervaar de luxe uitstraling

Een uitbreiding van uw huis moet goed gebeuren, dit vraagt om specialisme van de monteur maar ook om kwaliteit van de leverancier. De producten die we vandaag de dag leveren zijn de afgelopen 20 jaar met onze ervaringen én die van gebruikers doorontwikkeld. Palazzo veranda’s staan bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning om u een maximaal gevoel van vrijheid te geven.

Het hele jaar genieten

De vele mogelijkheden van de Palazzo veranda’s samen met het vakmanschap van haar constructeurs, biedt de gebruiker de garantie op wooncomfort, verfijnde architectuur, duurzaamheid en zekerheid.